THY, Anadolujet ve Pegasus iç hat seferlerine 1 Haziran’da başlıyor
Anasayfa THY, Anadolujet ve Pegasus iç hat seferlerine 1 Haziran’da başlıyor

THY, Anadolujet ve Pegasus iç hat seferlerine 1 Haziran’da başlıyor

Covid-19 pandemisiyle mücadele kapsamında uçuşlarını geçici süreyle durduran THY ve Pegasus, iç hat uçuşlarını 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren yeniden başlatıyor.
 
Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus, 1 Haziran’da iç hat uçuşlarına başlayacakları açıkladı.
 
THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, Covid-19 salgını önlemleri nedeniyle getirilen seyahat kısıtlaması kapsamında ara verilen tarifeli seferlere 1 Haziran’da başlanacağını duyurdu.
 
THY’nin ilk uçuşunun pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul'dan Ankara'ya yapılacağı öğrenildi.
 
İstanbul’da bulunan İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon’a karşılıklı THY seferlerin 1 Haziran’da başlatılması, 3 Haziran’dan itibaren de diğer şehirlere uçuş yapılması bekleniyor.
 
PEGASUS’UN İLK SEFERİ İZMİR’E
 
COVID-19 pandemisiyle mücadele kapsamında 28 Mart 2020 tarihi itibarıyla uçuşlarını durduran Pegasus Hava Yolları, 1 Haziran 2020 Pazartesi günü iç hatlarda yolcu uçuşlarına tekrar başlayacak.
 
Kısıtlamalar sonrası ilk uçuşunu saat 10:15 kalkışlı İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir seferiyle gerçekleştirecek olan Pegasus, 1-2-3 Haziran 2020 tarihleri için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün belirlediği destinasyonlar çerçevesinde İstanbul Sabiha Gökçen'den karşılıklı olarak İzmir, Antalya ve Trabzon'a seferler planladı.
 
Uçak bileti almak için 444 34 97 nolu ücretsiz çağrı merkezi telefonunu arayabilirsiniz.

31 Mayıs 2020 Pazar 17:22:31

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit