Mardin'e uçak seferi müjdesi
Anasayfa Mardin'e uçak seferi müjdesi

Mardin'e uçak seferi müjdesi

mardin havaalanı ile ilgili görsel sonucu
 
Mardin Havalimanından her gün Ankara’ya bir sefer yapan Türk Hava Yolları, TBMM İdare Amiri olan Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın girişimleriyle sefer sayısını dört gün için ikiye çıkardı. Mardin'de tek uçuş seferinden dolayı çoğu zaman Diyarbakır başta olmak üzere komşu illere gitmek zorunda kalan Mardinlilerin uzun süredir dillerinden düşürmediği sefer sayısının artırılması talebini THY Genel Müdürüne ulaştıran Mardin Milletvekili Bölünmez Çankırı aldığı olumlu cevabı Mardinlilerle paylaştı. Turizm kentine daha çok uçak seferlerinin yapılması için görüşmelerinin devam edeceği bilgisini veren Ceyda Bölünmez Çankırı, yeni uçak seferi ile birlikte hem Mardinlilerin Ankara'ya gidip gelmek için rahat bir nefes alacağını hem de kente gelecek turist sayısının da artacağını söyledi.
 
Bölünmez Çankırı, “Özellikle yaz aylarında yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Mardin'imizde, Ankara'dan uçak seferlerimiz yetersiz kalıyordu. THY tarafından Esenboğa Havalimanı merkezli uçak seferlerini ikiye çıkaracak. Daha önce günde tek sefer olan Ankara-Mardin haftanın dört günü olmak üzere ikiye çıkarılmış oldu. Yeni uçak seferleri Mardin'imize hayırlı olsun.”dedi. Sefer sayısının Haftanın dört günü için ikiye çıkarılası ile uçak bilet fiyatlarının de ucuzlaması bekleniyor. Son bir hafta 10 gün içerisinde bilet almak zorunda kalan Mardinliler 300-400 TL gibi fiyatlarla uçağa binmek zorunda kalıyordu.

11 Aralık 2017 Pazartesi 13:38:11

İletişimclose

Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon işlemleri yapmak için 7/24 müşteri temsilcilerinize web sitemizdeki telefonlardan ulaşabilirsiniz.

6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit
6 Taksit